Foto’s

Gezellige middag jeugd 29 juni 2019

Zaterdag 29 juni hebben we een leuke middag / avond gehad met de jeugd. Eerst was er een vossenjacht, daarna in het bos van Rhenen levend stratego gespeeld en de middag afgesloten met een gezellige barbeque. Het was een geslaagde middag / avond! Hieronder een foto-impressie.

 

Kerk op Schootdienst 19 januari 2019

Wat was het een feestelijke Kerk op Schootdienst zaterdag 19 januari. We hebben eerst een uitnodigingskaart gemaakt, die werd in de brievenbus gedaan. Daarna kregen alle kindjes mooie kleren aan en mochten ze met elkaar trouwen. We hebben naar het verhaal van de bruiloft in Kana geluisterd. En als afsluiting hebben we met elkaar genoten van een bruiloftsmaaltijd. Hieronder een foto-impressie van de dienst.

 

Startzondag 23 september 2018

23 september was de startzondag van het nieuwe kerkelijke seizoen. We kijken terug op een geslaagde startzondag met vele goede gesprekken en voor de kinderen een leuke Bijbelse Zeskamp. Hieronder een foto-impressie van alle activiteiten.

 

Uitje kinderkerk 1 september 2018

1 september zijn we met de kinderen naar Kwintelooyen geweest. Het was een gezellige en geslaagde middag. Hieronder een foto-impressie van de middag.

 

Open dag 26 mei 2018

In het eerste kwartaal van dit jaar is er veel gebeurd in onze kerk. De kansel is volledig gerestaureerd en datzelfde geldt voor de muurschilderingen. Op zaterdag 26 mei was de kerk open zodat ieder de resultaten kon bewonderen.
We mogen terugzien op een goed bezocht open huis. De restaurateurs van de kansel en de conservatoren van de muurschilderingen hebben heel duidelijk aan de hand van dia’s uitgelegd wat ze gedaan hebben en waarom het allemaal moest gebeuren. We danken ieder voor de getoonde belangstelling en veel dank aan de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben.


 
Er zijn nog mooie boekjes te koop over de historie van onze kerk. Ze kosten € 2,50 per stuk en de opbrengst hiervan is voor het (blijvende!) onderhoud van onze mooie kerk. Geïnteresseerd: neem contact op met de scriba,
Gert Schimmel ~ 06-29048280 of gert.schimmel@t-mobilethuis.nl.