Foto’s

Sirkelslag YOUNG 28 mei 2021

Met een leuk groepje jongeren hebben we mee gedaan aan Sirkelslag YOUNG 2021. We begonnen om 18.00 uur in de pastorie met het gezellig samen eten van pizza en pannenkoeken. Daarna hebben we vanuit de consistorie mee gedaan aan de landelijke opdrachten. De opdrachten gingen over Johannes de Doper en hebben we in de kerk uitgevoerd. De toelichting bij de opdrachten kregen we door via een live video. We hebben veel plezier met elkaar gehad. Het was een geslaagde avond!

PaasChallenge 31 maart 2021

Op woensdagavond hebben we de “PaasChallenge” gespeeld. Een combinatie van een QR-code speurtocht en een escaperoom. Dit spel nam je mee door de stad Jeruzalem (voor ons Echteld) in de tijd van Jezus. Als deelnemer waren we één van historische figuren uit de tijd van Jezus en volgden de daarbij horende QR-code. Het was bijzonder om op deze manier het Paasverhaal te beleven. Na afloop was er gezelligheid in de pastorietuin met een lekkere snack. Het vuurtje werd door één van de deelnemers flink opgestookt!!!

 

Sirkelslag YOUNG 7 februari 2020

Met een leuk groepje jongeren hebben we mee gedaan aan Sirkelslag YOUNG 2020. We begonnen om 18.00 uur in de pastorie met een gezellige maaltijd. Daarna hebben we in consistorie mee gedaan aan de landelijke opdrachten. De opdrachten over Jona en de vis hebben we in de consistorie en in de kerk uitgevoerd. De toelichting bij de opdrachten kregen we door via een live video. Het was een gezellige en geslaagde avond met een goede eindscore van 729 punten (de hoogste score was 820 punten en de laagste was 99 punten). De jongeren hebben het dus geweldig gedaan!

Kerk op Schootdienst 12 oktober 2019

Het was weer een leuke Kerk op Schootdienst zaterdag 12 oktober. We hebben naar het verhaal van het verloren schaap geluisterd, echte schapenwol gevoeld, samen met de herder gezocht naar het verloren schaap, feest gevierd toen het verloren schaap weer bij de kudde was en zelf een schaapje geknutseld. Natuurlijk ook weer veel liedjes gezongen en bij één liedje ook nog met elkaar muziek gemaakt. Als afsluiting hebben we met elkaar nog limonade gedronken en een lekker schapencakeje gegeten. Hieronder een foto-impressie van de dienst.

Startzondag 29 september 2019

De startzondag van het nieuwe kerkelijke seizoen was dit jaar op 29 september. We zijn de dag begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Daarna was er zoals iedere zondag de eredienst in onze kerk, na afloop van de dienst werd er met elkaar koffie gedronken. Daarna was er nog een bijbelquiz waarbij er in groepjes werd gepuzzeld. Hieronder een foto-impressie van deze geslaagde startzondag.

Doopdienst 8 september 2019

Zondag 8 september was er een doopdienst in onze kerk. Een bijzonder moment wanneer er een kindje gedoopt wordt. Deze doopdienst was het weer een feestelijke dienst met veel blijde gezichten. Hieronder een foto-impressie van de doopdienst.

Uitje kinderkerk 7 september 2019

7 september wilden we met de kinderen naar Kwintelooyen gaan. Doordat de weersvoorspellingen niet goed waren voor die middag hebben we besloten niet naar het bos te gaan maar wel gezellig met elkaar te gaan eten. Hieronder een kleine foto-impressie van het gezellige samenzijn.

Gezellige middag jeugd 29 juni 2019

Zaterdag 29 juni hebben we een leuke middag / avond gehad met de jeugd. Eerst was er een vossenjacht, daarna in het bos van Rhenen levend stratego gespeeld en de middag afgesloten met een gezellige barbeque. Het was een geslaagde middag / avond! Hieronder een foto-impressie.

Kerk op Schootdienst 19 januari 2019

Wat was het een feestelijke Kerk op Schootdienst zaterdag 19 januari. We hebben eerst een uitnodigingskaart gemaakt, die werd in de brievenbus gedaan. Daarna kregen alle kindjes mooie kleren aan en mochten ze met elkaar trouwen. We hebben naar het verhaal van de bruiloft in Kana geluisterd. En als afsluiting hebben we met elkaar genoten van een bruiloftsmaaltijd. Hieronder een foto-impressie van de dienst.

Startzondag 23 september 2018

23 september was de startzondag van het nieuwe kerkelijke seizoen. We kijken terug op een geslaagde startzondag met vele goede gesprekken en voor de kinderen een leuke Bijbelse Zeskamp. Hieronder een foto-impressie van alle activiteiten.

Uitje kinderkerk 1 september 2018

1 september zijn we met de kinderen naar Kwintelooyen geweest. Het was een gezellige en geslaagde middag. Hieronder een foto-impressie van de middag.

Open dag 26 mei 2018

In het eerste kwartaal van dit jaar is er veel gebeurd in onze kerk. De kansel is volledig gerestaureerd en datzelfde geldt voor de muurschilderingen. Op zaterdag 26 mei was de kerk open zodat ieder de resultaten kon bewonderen.
We mogen terugzien op een goed bezocht open huis. De restaurateurs van de kansel en de conservatoren van de muurschilderingen hebben heel duidelijk aan de hand van dia’s uitgelegd wat ze gedaan hebben en waarom het allemaal moest gebeuren. We danken ieder voor de getoonde belangstelling en veel dank aan de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben.

Er zijn nog mooie boekjes te koop over de historie van onze kerk. Ze kosten € 2,50 per stuk en de opbrengst hiervan is voor het (blijvende!) onderhoud van onze mooie kerk. Geïnteresseerd: neem contact op met de scriba,
Gert Schimmel ~ 06-29048280 of gert.schimmel@t-mobilethuis.nl.