Kerkdiensten vanaf 6 juni 2021

Voor het Kerkbezoek geldt momenteel het volgende:

U dient zich van te voren op te geven dat kunt u doen op vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. U kunt zich dan opgeven voor de dienst voor de daarop volgende zondag. Dat kan via een telefoontje naar Gert of Maatje Schimmel op 06 – 29048280 of 06 – 52331473.

Het maximum aantal mensen dat in de kerkruimte (exclusief de mensen die meewerken aan de dienst) aanwezig mag zijn bedraagt 48. We hanteren hierbij de anderhalve-meter-regel.

Wanneer u zich niet fit voelt, dan verzoeken we u dringend om thuis te blijven, ook al bent u al gevaccineerd.

Bij het betreden van de kerk vragen wij u uw handen te ontsmetten en het dragen van een mondkapje is verplicht. De koster zal u uw plaats wijzen. Het mondkapje mag u afdoen wanneer u op uw plaats zit. We vragen u dringend om zo min mogelijk door de kerk te lopen. 

Helaas kunnen we nog niet met elkaar zingen. Gelukkig kunnen we wel luisteren naar de muzikale bijdragen van de voorzangers en de organist.

Het toilet en de garderobe zijn helaas nog niet beschikbaar. 

Voor de Kinderkerk is het gelet op het maximum aantal toelaatbare mensen in de kerk van belang dat ook deze jongeren tevoren worden aangemeld (zie hierboven).

Op dit moment is er geen kinderoppas. Dorpshuis ‘De Hoge Hof’ is gesloten voor alle activiteiten dus de Benjaminclub kan helaas geen gebruik maken van ‘het Hofje’.