Sirkelslag YOUNG

Op vrijdag 28 mei doen we weer mee met Sirkelslag, een landelijke digitale competitie, georganiseerd door JOP.  Sirkelslag YOUNG staat in het teken van keuzes maken, bijvoorbeeld rondom het klimaat en de vluchtelingenproblematiek. Je denkt na over de vraag: ‘Wat zou jij doen?’ In de verhaallijn volgen we een profeet, die je meeneemt in zijn verhaal en de keuzes die daarin een belangrijke rol spelen. Wie die profeet is, daar komen we later in het spel pas achter. Bij de vraag: ‘Wat zou jij doen?’ komen ook diaconale projecten van Kerk in Actie aan bod. We starten om 18.00 uur in de pastorietuin met een maaltijd. Om 20.00 uur starten we in de kerk met Sirkelslag. Geef je snel op. Groeten, Marloes Budding, Stephan Schuurman en Gerrit Schouten.

Bekijk hier het filmpje van JOP.