Kerkdiensten vanaf 14 november 2021

Voor het Kerkbezoek geldt momenteel het volgende:

U dient zich van te voren op te geven dat kunt u doen op vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. U kunt zich dan opgeven voor de dienst voor de daarop volgende zondag. Dat kan via een telefoontje naar Gert of Maatje Schimmel op 06 29 048 280 of 06 52 331 473.

Het maximum aantal mensen dat in de kerkruimte (exclusief de mensen die meewerken aan de dienst) aanwezig mag zijn bedraagt 48. We hanteren hierbij de anderhalve-meter-regel.

Wanneer u zich niet fit voelt (verkouden bent, luchtwegklachten heeft, koorts heeft etc.), dan verzoeken wij u dringend om thuis de kerkdienst te volgen, ook al bent u gevaccineerd.

Bij het betreden van de kerk vragen wij u een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten. De koster zal u uw plaats wijzen. We vragen u dringend om zo min mogelijk door de kerk te lopen. Bij het verlaten van de kerk draagt u ook weer uw mondkapje.

De kerkdiensten zijn live mee te kijken of luisteren via kerkdienstgemist.

Kindernevendienst “De Goede Herder” start vanuit de kerk zoals gebruikelijk. De kinderen die naar de kindernevendienst willen komen dienen dus ook van te voren op te geven op de vrijdagavond. Oppasdienst “De Benjamin Club” is aanwezig in het dorpshuis. Graag bij het telefonisch opgeven ook aangeven als u van de oppasdienst gebruik wilt maken.